Kajsa-Varg.

Direktlänk till inlägg 28 april 2009

I`m back!

Av Kajsa Varg - 28 april 2009 21:28

                                                    

Hallå alla kära vänner,nu gör jag ett försök till att skriva en liten snutt.

Har faktiskt varit så trött att jag inte ens saknat datorn,utan jag har sovit MYCKET och varit en riktigt latis.Jag har med andra ord inte varit mig alls lik,för jag är en människa som håller igång hela tiden hemma och älskar mitt jobb.

Igår satt jag på akuten på Akademiska sjukhuset ytliga proppar från låret och ner till vaden,jäkligt ont.Men blev ordinerad 3st Voltaren Hirouid salva till att smörja och Zon eller Voltaren salva för att lindra det värsta.Men vet ni vad överläkaren sa åt mig,det var inte dumt om jag gick ner i vikt för mina bens skull de fick bära runt en tung kropp.Och mina vener hängde och då blev det svårt med cirkulationen och jag samlade på mig vätska.Helst skulle jag ha ett par stödstrumpbyxor på mig,det är vidrigt inget skönt alls.Men jag har i allafall stödstrumpor på mig.Men det är konstigt varför man då inte får operera sina åderbrock.Inte lätt med sjukvården.

                                             

Tjejerna som går i Almunge skola hade idag öppet hus,obligatoriskt för alla barn att gå i skolan från 17.00-20.00

Ellen som går i 6:an hade vårsoarè i gympahallen med sång o dansnummer.

Ellen var med och dansade och de var jätte duktiga barnen.Sen var vi i klassrummet där det hade talangjakt 2009 där var Ellen med och dansade,sen skulle alla föräldrar ha matte prov och sen skulle vi redovisa svaren på tavlan.Det var ju inte igår man gjorde sånt,och lätt var det inte heller,men vi hade alla rätt.


Agnes går i förskolan och de hade satt ihop rulltårtor på ett långt specialbord ca:40-50 m lång rulltårta ute på skolgården,så det börgade med rulltårtsmingel Mums.Sen var det dags för att gå in,för där skulle alla barnen spela upp pjäser,alla var uppdelade i 3 grupper,så de spelade 3 pjäser om pelle svanslös.Dessa 3 handlade om avundsjuka vänskap ochnågot annat viktigt som jag tyvärr glömt.Det var  ett värdegrundsarbete,dramatisering utifrån Pelle Svanslös.

Sen var det om Albert målare,eleverna målar bilder inspirerade av målaren Albertus Pictor.Han var en man som målade i kyrkorna och han har blandannat målat i Almunge kyrka.

Sen serverades grillad hamburgare på skolgården, mums va det var gott.

Ska försöka se om jag får in lite bilder sedan.


 Sen måste jag tacka alla goa bloggarvänner, som skrivit under tiden jag varit datafri med en go och solig vårkram.kan nästan säga att jag varit på data avgiftning :)).

Lev väl alla medmänniskor, vi hörs igen.

                                                  
                                           

                                                  
                                       


 
 
Helena

Helena

28 april 2009 23:40

Welcome back!!
Nu ser du till att sköta om dig ordentligt och blogga lagom mycket;)!
Själv sitter jag och nattsuddar lite, men nu är jag så trött att ögonen går i kors!
Kramisar och go'natt!

http://www.queencobra.se

 
Primaporskan

Primaporskan

29 april 2009 09:36

Hej min vän.Du måste vara rädd om dej, vi är inga 17-åringar du och jag.Nej Per ska inte sluta, det är en vetrenär i Skärpling som slutar.
Jag ställer Leo i Österby, få se hur jag gör med Hammarskog. Många kramar från mej och mina rödtoppar.

http://primaporskans-dagar

 
Ulla

Ulla

29 april 2009 18:24

Hej Karin, va roligt att du är tillbaka=)
Jag kommer in och läser sen,har lite bråttom nu.Ska äta och sen hämta en av flickorna till Therese som är och tränar fotboll och skjutsa hem henne. Blir kvar en stund för vi ska prata om natures produkterna. Jag blev tvungen att ge bort det jag beställt då folk vill ha så jag får lov att lägga en extra order med henne.
Kram så länge/
Ha en bra kväll / Ulla

http://ladyinblue.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa Varg - 7 mars 2012 08:39

Som vanligt så kommer man lite på efterkälken när man inte är inne så ofta,men iallafall så var jag till stallet häromdagen och det var så mysigt. När jag gick ut till hagen för att hämta Ozzy så kom han emot mig på en gång så ut som han väntat på ...

Av Kajsa Varg - 2 mars 2012 15:41


Var med i en utlottning hos Pisan på ett fint halsband som hon gjort,men vad glad jag blev när hon sedan meddelade mig att jag hade vunnit det.När man minst anar det så dyker turen upp. Ska lägga in en bild på det fina halsbandet så fort batteriern...

Av Kajsa Varg - 13 februari 2012 11:27

Ja det blir långt mellan varven,tur att man hittar tillbaka ibland;-) jag har börjat på akupunkturen igen för mina krämpor,lilljäntan är sjuk igen och bidde ju inte bättre så till slut gav jag mig inte så hon fick en dos stark penecillin som hon nu s...

Av Kajsa Varg - 28 januari 2012 16:36

Igår var det på min lott att ta hand om Ozzy,min dotter skulle till Örebro på konsert med sin kompis Ronja och hennes föräldrar. mockat skit,laddat höväskorna och gjort kvällsmat och laddat mat till imorgon.Sen borstat och fixat Ozzy fin ,för att s...

Av Kajsa Varg - 19 januari 2012 16:11

Igår var jag in på bloggen och skrev ett långt inlägg,när jag sedan skulle spara så försvann allt jag hade skrivit co sen var inte sidan tillgänglig. Fasen vad arg jag var,men nu får  vi hoppas att det fungerar idag. Idag har man inte gjort så my...

Presentation


Kajsa-Vargs Blogg.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klockan.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan du skriva lite mer privat.


Ovido - Quiz & Flashcards